Torsdag idag :-)

Sååå, då kom påsken till slut :-)

Skiter väll i påsk i och för sig men med påsken så har man kommit ett steg närmare våren och värme som jag alltid längtar efter :-) Värme betyder att man kan gå ut utan att proppa på sig kläder i tid å otid. Ut i parkerna och bara sitta å gotta sig å kanske slita i sig en kall en :-)

Hallå va gör ni? Är det ingen som vill kasta på lördag? Nu är vi 4 stycken å de e ju så jäkla trist att kasta två 2-pooler :-p

Men i kväll så är de fullt ös i Kobacka bana :-) Det är ju inte de lättaste mixparen som ställer upp till spel, förutom Tomten å Anna.B. de är nog tur för Tomten att han har fått förstärkning inför kvällens batalj…. 😀

Detta ska bli kul som vanligt. Å den här gången så har jag å Emelie blivit lovade skjuts hem så nu ska de väll va själva faan om det ska ta tre timmar å komma hem :-)

I tisdags så va ja å Emelie på Kinan å hystade eller man kanske ska va ärlig å säga att de mest va yxkastning, iaf från min sida. Eva peva vippenstjärt va där å Brandenburg kom åxo. Hans med S är sjuk den stackarn :-( men vi va i alla fall nåra Pilfinkar som kastade. Pinnen va dock den enda som lyckades ta sig till A-cup, resterande Fåglar fick finna sig i att husera iB-cupen MEN sicken stil vi hade va? Jag å Emelie i kvarten, Emelie gav mig de jag vill ha :-) Tjejbonk :D.

Sen väntade Eva Peva vippenstjärt i semin å i andra semin slogs Brandenburg med näbbar å klor :-)

Vi va tyvärr överens om att spela 5 set i semi och final eftersom Naveludd gav oss fria händer att disponera spelet på ”andra sidan” pelarna. Eva å Emelie började sin match men mitt i andra set så va fröken nestling sugen på att åka hem efter sin match mot Brandberg. Kontentan blev att Eva å Emslies match helt plötsligt blev till en 2 setare.

Personligen tycker jag att de ska va 5 set iaf från semi, 3 set blir lite för mycket tur. 5 set blir mer rättvist. Men nog om detta.

Det blev Eva å Brandberg i B-cups final. Brandberg vann. Duktigt jobbat gubben :-)

Till sist vill jag göra en reflektion.

Polisen som huserar på kinan när vi är där å kastar brukar alltid vilja hålla tal vid högtider och värna om oss dartspelare att vi skall var försiktiga i trafiken. All heder till den gamle fångvaktaren. Han höll ett litet tal om hur han imponeras över att vi alltid är lika glada och trevliga när vi är där. Å detta är ju det jag oxå tycker är så jäkla skojj när vi är ute å spelar. Det tål att sägas igen, fantastiska människor det ÄR vad dartspelare i Göteborg ÄR!!

Och ni som ska ut å köra bil i helgen, tänk på att det kanske inte är just du som klantar till det i trafiken det är den andra föraren som ställer till det, så va rädda om er så vi kan ses igen :-)

Å glöm inte bort att vi kör på The Grill på lördag klockan 15.00 Hoppas vi ses där :-)

Be safe out there, löve and peazzzzz :-)

The Camel

Comments are closed.