Veckan som har gått

åh, de har hänt en hel den senaste veckan. Alla möten på dartklubbar å spel med goda dartvänner har satt sina spår. Hur ska jag börja ?? Onsdag efter jobbet, en tripp till förorten å någon form av spel hos Sugosexarna. :-)

En fråga? Hur kan en barägare va så liten att han knappt ser över bardisken? he he :-) Jag kommer nog aldrig lära mig vad han heter eftersom jag är namndyslektiker :-) hellre de än nummerdyslektiker med tanke på att att man försöker kasta pil :-)

Ehhhh, jo, vi, de gamla vanliga gänget från Pilfinkarna drar oss ut till förorten och dagen till ära så hade faktiskt Bollemannen hakat på :-) Cred till Bolle :-) rock on fan :-) Detaljer rörande kvällen får vi lämna därhän eftersom det va ett tag sen. Men Wtf…..

Ni får ha överseende med att jag lider av demens light, så är det :-) Vi hade en, som vanligt, kul kväll med en del öl å en mindre del av dart…

Emelie fick panik så hon å Camelen tog ett snack med tävlingsledningen (Dragan) och drog oss hem mot en välförtjänt kuddträff. Sen va de en kall torsdag och på fredagen så satt vi faktiskt hemma å drack saft å kollade på film. På riktigt :-)

Men de gjorde fan inte Annelie å Hans med S inte :-) De va nog full ös medvetslöst på dom två :-) å de märktes på lördagen då vi skulle dra till GBDA, för på lördagen. Då satt dom hemma å kramades å efter vad jag har hört så käkade dom ett ton med godis….Hallå svullomage eller?? Men Annelie slapp””””? spritdrinkarna iaf :-)

I vilket fall som helst så drog ja å Emelie till GBDA å i baren vem står där?? Dragan dragovinivitch :-) Lottad dubbel å The Camel har den äran att få kasta? med Sirpaaaaaaa :-) stackars kvinna :-)

Minnet håller i sig tills Kulpåsen Tony börjar langa i en massa Whiskey i kaffet…

Rätt fult faktiskt att lura en Camel på detta viset :-) Jag försökte juh nyktra till å inte faaaan tänkte jag på att kaffet va x-tragott eller?? Eller de kan juh bero på att de va jag som köpte skiten :-) Sen blev de några andra goda shots typ Tekila Rose :-) Jag kommer ihåg att jag drack två Tekila rose å sen blev blötröven sur så då vade dax att dra  :-)

Vagnen tog mig åt rätt håll i alla fall :-)

Som en parantes så kan jag nämna att kasta pilar på väggen ger fan inte många poäng :-) Förlåt Sirpa!!! Tur att vi inte spelade om mer än äran :-) Nåväl, shit händer…. :-)

Jag drog iväg hemmåt å käkade en underbar dubbelkokt korv med räksallad å vaknade upp på söndagen med en välförtjänt skallebonk :-)

Igår va de tisdag å Emelie messa mig på jobbet å undra om ja va sugen på att kasta på kinan. Naturlisch :-)

Sent om sider så ramla vi in..Fångvaktarna kanske är sjuk i benen igen för han satt inte på son vanliga plats å drack sina vanliga två Mariestad. Ganska trevlig gubbe den där gamla polisen måste jag säga :-) tänk att va polis i hela sitt verksamma liv å tillslut så sitter man där på en krog med gips på benet å ett bandage på skallen å predikar om hur ”ni unga” människor ska var aktsamma i trafiken….. Sorgligt men de e sant. han menar väl men de känns så där lagom ”riktigt eller?

Jag fick världens bästa poollottning igår…MEN…..Som vanligt…..Jag tror på riktigt att Christer å Mats lottar in mig på B-cups banorna direkt för att jag är 39-pils kungen å alltid (förutom en gång) hamnar i B-cupen————

Här måste jag berätta något HELT unikt… Mats (enligt Tony) Navelludd hamnar i B-cupen. Detta måste väll ändå vara historiskt eller??

Jag slänger i alla fall på tavlan till skillnad från i lördags, men de hjälper ju föga. Jag fick respass av Emelie och fick träna. återigen, på att räkna :-)

Emelie tycker på riktigt att jag sitter å skriver för mycket för hon babblar med mig heeeeela tiden….. Hon kommer ALDRIG att bli en författarhustru :-) Ja ja, Jag får väll avrunda skiten då innan hon rövknullar mig stenhårt med nåt :-) Ps. med lite tur så kanske hon gör det :-) Ds.

Mats gjorde i alla fall en bra avslutning på B-cupen å vann å sist men inte ”kortast set” Christer ”lillen” va såååååååååååå nära på ett scoringset va :-) Men han grejjade de precis… Snyggt Christer :-) Din fru hade varit stolt över dig om du hade kommit hem med ett scoringset i bagen :-) Men de sket sig igen :-) ha ha ha  :-)

Som en sista??? parantes så sa Hans med S idag när vi satt på Heden nu ikväll å njöt av vårvärmen, att ”kan vi inte dra ihop nåt kul på The Grill nån dag å köra nåt spel”?

Hha ASGARV PÅ EMELIE…. Hon Bah…”Tar du hand om den tävlingen då??” Ha ha ha ha ha *ASG* Hans med S blev för en gångs skull totalt tyst…Hur många personer har sett/hört Hans med S bli stum? Ha ha…. En klockren kommentar fån min lilla rödmus :-)

När anden faller på så kommer jag å Emelie att dra ihop en lördagstävling med ett max på 18 personer å så kör vi lottad dubbel å OM jag säger OM…Så ska jag ta mig fan spela en nåt på gitarr när och om ni kommer å då ska ni få få sjunga :-)

Sommar å värme gör min kulpåse glad :-) Energin bara sprutar ur min späda kropp :-)

Väl mött kära vänner :-)

Varför är inte kineser röda? Varför är inte svenskar gula?

Årets första maskros blev in (ha ha, särskrivning) gniden i Camelens näsa å jag blev fan gul!!! Då borde väll i rimlighetens namn kineser bli röda med tanke på alla körsbärsträd i kina :-) ELLER??

Kärlek till ALLA, åsikter å sidan :-)

The Camel

Comments are closed.