Är de dax nu igen?

Tjabba alla dartister 🙂

Det går lixom inte att undvika men det är ett faktum…. Tiden går så in i he(biiiib, censur tut) fort….

Nu är det drygt en vecka sen jag satt å slet på tangentbordet å nu kände jag att de va dax för lite uppdatering, eller rättare sagt, en urtömning av min hjärna för att lätta lite på trycket 🙂

Blötmusen är på stan å shoppar med sin mor å Hans med S är på stan å shoppar med Fluffe 🙂

Emelie å Hans med S har blivit gammelmoster och gammel morfar för fjärde gången 🙂

Jaha där fick hjärnan en känga…Blötmusen ringde precis å vill att jag ska komma ut å gå å handla mat med henne…wtf!! då kommer de bli en pause i skrivandet å de kommer ALDRIG att funka 🙂 En sak som kommer upp när man skriver aldrig är att alltid alltid stavas med två L å aldrig stavas aldrig med två L 🙂 nåt att lära sina barn kanske 🙂 eller varför inte sina barnbarn för oss som har kommit upp i barnbarns åldern 🙂 Nu drog jag alla över en kam å de va väll lite fel gjort av mig… Min äldsta syster som bor i The united states of the facking america är typ. (tänker å räknar här) mmmm jo, hon är 56 år nu i november, hon har inga barn!!! så hon kan juh inte lära ut detta till dom som inte finns eller hur? 🙂 å om de skulle va så, så skulle dom väll prata engelska ändå?

Snacka om att ja spårade ur 🙂

I vilket fall som helst.

I förra vecka så drog vi ner till kobackabana för att kasta i WestCoast mixen å de gick väll så där kan man väll säga, inte en dubbel så långt ögat kan se. Men va faaan, hur svårt kan de va? Vi hade ialla fall en riktigt trevlig kväll.

Äntligen så fick jag umgås med mina gamla komprades från kobacka å jag å Emelie blev medbjudna för en soffträff av Tony-6statoilpilars-Emanuelsson 🙂 Å Jimmie Backlund 🙂 (Berg) tog rygg å på nåt konstigt sätt så tappade vi bort tre personer på vägen hem till Tony?!! Varlaskolan närmade sig å nån av gänget sa ”vart (vart är en riktning för helvette) tog Holmqvistarna vägen? ”skit i de, dom hittar ändå” har jag för mig att Tony sa.

Va de Roysan som försvann där vid en pizzepause? Nån va de iaf 🙂

Nåväl, Tony fippla med nycklarna å porten fick han upp efter mycke om å men.. hahahaha ASG tammmejfan,

I porten sitter Holmqvistarna… Men va fan… har jag gått i kylan helt i onödan? jo, mycke riktigt, dom jävlarna hade fått lift!!!!!

ja ja, grogg å bärsa hos tony å mycke snack men liten verkstad som dom brukar säga. soffan va kanon å Annas ringsignal för att gå upp på lördagen va kanoners. Thomas sov som ett lamm men Anna såv som ett lejon 🙂 Emelie hade inga öronproppar med sig så hon fick smaka på Annas alarm 🙂 ha ha ha ha 🙂

6 bärs senare på lördagsförmiddan så lalla ja å Emelie mot pendeln å jag stämplade för en gång skull kortet. höll de i handen å lutade skallen mot väggen å somnade 🙂

Helgen gick som smort å på måndagen va de match mot GBDA Gents. Freddie banga å brandenburg va sjuk så de blidde spö!! Jag kastade nyktert å de va definitivt ingen höjdare.

I torsdas när jag va på väg hem från jobbet så stod jag på radiomotet så kom de fram en snubbe å tjinga. Jag pratade som tur va med blötmusen i telefon men han stod på sig. typ ”känner du inte igen mig?” nä de gör ja inte, sa jag. hahaha de va han som jag kallade för robin i måndags 🙂 han spelade mot oss på GBDA å jag har fan inget minne av han. jag är heeeelt kass på att komma ihåg människor.

Torsk i måndags med div. 1 laget. Matchrapporterna är som vanligt inte uppdaterade men eftersom jag är en nörd så har jag redan räknat ut att om nåt av lagen som inte har rapporterat har vunnit så ligger vi iaf trea i tabellen 🙂 å sen har jag nördat ut att damlaget West Coast åxo ligger trea 🙂 Det betyder att samtliga lag i West Coast ligger trea i tabellen 🙂 Asgrymt fan 🙂

Å på tal om damlaget……Onsdagen bjöd upp till dans kan jag lova 🙂

parantes här 🙂 Emelie är en Siiik :-)å fiffi kliar 🙂 🙂

Ja herregud vilken onsdag 🙂 Taktik som heter duga mot tre så jävla hårt kämpande damer från GBDA. Hur ska dom orka hela säsongen? Monica Sabina å Emma gör en fantastiskt match å kämpar såååm fan. Nördig som jag är så har jag tippat tabellen redan å tyvärr så kommer, enligt mitt tips, dom tre kämparna att komma femma 🙁

Dameliten blir extremt tajt i tabellen som jag ser det. KBA 1 vinner å Karhu Dam kommer tvåa. Jag tror att dom hamnar på samma poäng men KBA vinner serien på bättre matchskillnad.

Sen blir de tajt om tredje å fjärde. Jag tror att West Coast dam kniper tredjeplatsen å KBA2 blir fyra, men som sagt, de kommer bli jävligt tajt mellan 3-5 platsen. Mitt tips är att Joker dam blir sexa. Faaan va jag hänger ut mig nu va 🙂 Men varför inte? Lite smisk får jag tåla å de är inte första gången som jag gör bort mig 🙂

Ja ja, dom underbara kämparna från GBDA fick gott böja rygg å se sig besegrade av mina stolta damer 🙂 Självgod som jag är så säger jag bara…Mina kvinnor är grymma på dart å alla stöttar alla på ett eller annat sätt. Jag måste verkligen säga att dessa damer i West Coast är asgrymma. En sån sammanhållning och förståelse för varandra finns inte.

West Coast damer kommer överraska samtliga i dart-göteborg. De finns så mycke dart i dom brudarna så de e helt sjukt. 🙂

Ja! Jag är stolt över hur dom stöttar varandra i alla situationer. De e nu man ska nämna nån med namn , men se, de tänker jag inte göra, för alla vet vad och hur dom har agerat så här långt i serien å min förhoppning är att vi fortsätter på samma väg.

Fäcking hell, nu skriver jag så jävla mycke så jag knappt vet hur jag ska kunna sluta 🙂

Igår va de i alla fall en heeeelt underbar kväll med dart hemma hos Emelie å Hans med S.

Förortsbarnet PJ kom å Freddie fronk kom han åxo å vi körde nåra half dubbelmatcher, som middlas ihop, å de visade sig att Freddie fronk har så himla mycket dart i sig så de e helt sjukt. Å den mannen ska jag spela Pozor Open med 🙂 Tänk om jag kunde träffa nåt innanför trippelringen? Då kommer vi att gå riktigt lång i Pozor Open.

Inställningen är i alla fall att vinna ETT set i poolen å sen får de va bra 🙂 Fan Freddie, du måste lära dig att träffa dubblar åxo så att vi kan vinna en match 🙂

Pozor Open till helgen 🙂 Men först är det Elitserien å bortamatch mot rookies på GBDA. Det kmr bli en tuff match men tveklöst så kommer dom skäggiga grabbarna i GBDA att få sig en rejäl match, det finns inte nån i West Coast som ger sig frivilligt 🙂 Jag ska i alla fall dit å supporta, men utan flaggor å halsdukar 🙂

Sen på onsdag så smäller de så in i helvette…….

The Pubserie, som äntligen är uppdaterad, tar en rejäl holmgång på kinan. 🙂

Jo förresten, The Camel å Emelie står som värdar på Kinan på tisdag 🙂 ett lugnt kaos kommer sprida sig i lokalen 🙂

Som jag har sagt tidigare på ett annat ställe så smäller det rejält på kinan på onsdag 🙂

”Gissa” om det blir ”Hysteri” mot ”Talanglösa” ”Pilfinkar” på kinan 🙂

Väl mött på Pozor nästa helg 🙂 Nu är de ciggläge 🙂

Kärlek värmer i höstkylan 🙂

The Camel