Dagen efter lördag :-)

jahapps 🙂 Kanske ska ta å rita ner några rader om gårdagen… Vet inte om jag orkar va kreativ men ett litet försök kanske inte skadar. 🙂

Som vanligt när man kommer ner till grillen å ska dra ihop en tävling så  räcker inte tiden till. Pilarna blir nästan alltid uppackade lagom tills man ska börja kasta. Socialt så de förslår när det kommer massa trevliga människor och hälsar på. 16 pers kom till spel å The Camel blev rejält nedröstad av samtliga förutom Emelie, Alla tyckte att 4 stycken 4-pooler va en bra spelform å jag är ju inte den som e den.

Jag va gryyym på att prata finska i alla fall 🙂 Goa glada gubbar å Pinnen vann tävlingen om att få den första historiska 180 ölen på grillen 🙂 Jag tror inte att jag överdriver om jag säger att det firades ordentligt 🙂 Ha ha, det märktes på Pinnen att den ölen gjorde hela darttävlingen för han 🙂 Men det va inga problem för han att slå ut Camelen i kvarten men sen stötte han på patrull i Semin mot Drago 🙂 på andra sidan trädet stod Brandberg och kämpade mot en ny förmåga som trevligt nog hittade ner till oss 🙂 Bengt va namnet på den herren 🙂 Men Brandberg är inte den som ger upp i första taget inte 🙂 Bengt fick bekänna färg och fick bonk. I finalen, som jag skrev 🙂 tog kombattanterna Drago och Brnadberg fram det fina spelet och kastade bra, tror jag i alla fall 🙂

Jag kommer inte ihåg hur mycket det blev i finalen men Drago fick i alla fall vittja The Camels final ficka på segerpriset 🙂 🙂 Ett jättegrattis till Drago å ett stort grattis till Brandberg åxo. Kul att se två fina människor i final på grillen 🙂

Dagen började dock bra när jag fick hjälp av alla stora starka människor att skruva i två skruvar 🙂 Succe direkt för Camelen 🙂

Vid sextiden så droppade de in lite löst folk från när och fjärran, Tony, Eva och John och några till. Vi drog ihop en lottad dubbel till deras ära 🙂 Tony fick sig en resa tillsammans med Bollemannen och drog det längsta stråt och vann en inte allt för rörig pool eller cup eller vad man ska kalla det 🙂 Go å glad å jag undrar hur många öl som Mustafa sålde igår? Herre gud, det stod ju ölglas precis överallt 🙂 Nu ska jag göra ett försök att rapa upp namnen på dom som va med eller ?? äh ja orkar fan inte tänka så mycke idag 🙂 Men det va ett gäng från Finland åsså va ju Bullen med åxo 🙂 Å sen va juh förortsbarnen från Sugosex där åxo, Marko å Dragan 🙂 Jag får väll skriva som alla gör, ingen nämnd ingen glömd 🙂

Ha ha idag är det så jäkla kul va, Hans med S ska på middag å måste va social 🙂 Ni som inte har sett hur han mår idag förstår inte hur kul detta är…. Jag å Emelie ska i alla fall inte röra en fena idag. Så himla skönt att slippa göra nåt idag… Det va en tuff kväll igår men samtidig måste ja säga att jag hade jäkligt kul igår… Hoppas att alla ni som va där hade lika skoj?

Kari hade tur som en tokig eftersom Freddie va tvungen att dra på annat håll så han lämnade WO å självklart så fick Kari en gratisresa till kvarten 🙂

Nä nu får ni läsa nån annanstans för jag orkar inte skriva mer nu.

Hoppas vi ses igen nån dag när jag å Emelie orkar rodda ihop nåt på Grillen 🙂

Be safe å sköt om er allesammans så syns vi på en dartlokal när dig 🙂

Över and out 🙂

The Camel

Comments are closed.