En helt vanlig tisdag

Bussen mot radiotorget å ett byte till heden. men vad att göra, en rask promenad till nordstan…konstigt att man tittar över axeln 🙂 alla killar plus Emelie vet vad jag menar 🙂 nåväl, skor storlek två mindre än förväntat och Emelie blev i alla fall glad… Ett fynd å sen väntade Kicks….Vilken man som helst vet att Kicks betyder trubbel 🙂 Men Camelen hade tur. Min äldsta son ringde å berättade om hans japanska besök.

Motorcykel Donalds smög sig ner i maggen å sen gick jag å Emelie till apoteket röda näsan å införskaffade oss en trippel två bärs 🙂 Hem till dårarna i Pilfinkarna, återigen 🙂 nu blev de tyvärr inga kalla eftersom frysen va för långsam 🙂 den jävla bärsen hann inte bli kall innan den öppnades 🙂

Jah va fan hände sen då????Jacka av å sen den sedvanliga promenixen mot Södra, med i en i detta fallet ljummen ”kall”…In på kinesen å vem sitter där med 2 Mariestad?? Fångvaktarn som är så himla glad att se oss igen. Jag fick mig en liten story om hur han hade fått nåt knas med benet å hade varit hemma i 3 veckor (De känns som 4 🙂 ) Den konstapeln va glad att träffa oss igen å spelet drog igång.. De e väll nu som ni som läser förväntar er en resume på dartkvällen….vettefan om ja orkar me att skriva om allt som hände ikväll men som vanligt.. Huuur kul som helst. Tony den gamle kulpåsen inleder med att hälsa Camelen välkommen med ett rungande ” HALLÅ CLARK KENT” 🙂 Claes va åxo där för en gångs skull å fick bekänna färg som ”CLAES KENT” 🙂 🙂

Självklart, jag, Claes å Tåniiii i poolen å tokfan Claes stod å skrev första matchen, ha ha ALLA i lokalen satt ned å skrev..Bonkelibonk på The Camel, man är juh inte världsmästare direkt, men vem bryr sig?

SörenTRÅNG mot Tånii i A-cups final å Hans med S i B-final mot junisen Joakim, ni vet han som är med Svenska landslaget. Tyvärr så kan jag inte lämna ett Anders Hägerfors referat om semifinalen i A-cupen men…I B-cupen va de faan i mig tajt som en tubsucka på en Camel 🙂 Klura ut de ni som kan 🙂 Emelie från Pilfinkarna tragglade sig in i A-cupen men va hade hon för de? Claes Kent gav henne en lektion å hon fick se sig besegrad med 3-1. HA ett set… grymt jobbat gumman min 🙂

Tåniii vann mot Sören å hystade in en hundring som gick direkt till barnen i baren 🙂 Jocke blev återbetalningsskyldig eftersom han inte lasta in startavgiften själv. By the way, Jocke försökte dölja sin identitet när Emelie, Hans med S å The Camel fullkomligt dundrade in på spårvagnen på vägen hem 🙂

Poängmässigt så får jag kämpa hårt för nu jäklars så ligger jag sist poängmässigt på kinan, om man ser till Pilfinkarna i alla fall. 🙁 Kämpa på för attans rövel 🙂

I morron e de Sugosex besök å antagligen en sjuhelsike bakfylla på torsdag på programmet 🙂

Inte faan vet jag vad som händer men om de händer så sker de. 🙂

Kvinnan min börjar bli otålig å tkr att jag skriver för mycket så jag får väll lägga ner skiten för denna gången…..IGEN 🙂 nu fes hon åxo för att få uppmärksamhet 🙂 Satantan perkelellleee de doftar midsommarstång 🙂

i morrn ska de bli regn, men inte på min kudde i allafall 🙂

Sura skor önskar ja er alla i sommar.

The Camel