Fredag 22 mars

hå hå ja ja, tiden bara rusar iväg.

Jag har haft lite andra åtaganden den senaste veckan på annan ort så de har inte funnits utrymme för dart. Så är det.

Men vi drog iaf iväg till förorten å hälsade på Sugosexarna i onsdags. Vi hade fått en liten blänkare på vår blogg som i princip sa, ”släpa hit era pilar å va med” 🙂

Så jag Emelie, Hans med S drog oss iväg ut på landet å Brandberg dök åxo upp, kul kul.

Trevligt blev de men framför allt sent! Vad va de egentligen som hände där efter poolspelet? Jag tyckte att klockan va typ nio när poolerna va klara å helt plötsligt stod jag där i semifinalen å Drago väntade på mig till finalen 🙂 (jo ja tog mig till finalen) å då hade dom börjat städa i lokalen…… hmmm vi landade hemma vid halv två redan 🙂 Som vanligt när man kommer från Sugosexarna så är det trötta ögon dagen efter på jobbet men  lite skit får man ta när man har haft de skoj 🙂

Idag i alla fall så tänker jag å Emelie dra ner/upp/åt höger/åt vänster till The Grill å träningskasta lite tungsten inför morgondagens mixdubbel på GBDA 🙂

Är de nån som är sugen så vet ni var vi bor ikväll 🙂 å kommer ni inte så har ni väll nåt annat skojj för er, som att träffa kompisar som Freddie ska göra…. He he han säger nog så bara för att han inte får kasta pil två dar på raken för sin tjejj 🙂 De va skrivet med glimten på ögat Freddie 🙂 (ja de va meningen att skriva PÅ ÖGAT)

Ja ja, jag å Emelie landar väll på The Grill vid halv sju sju nåt sånt, de blir ingen stress dit i alla fall, det är juh trots allt fredag….

Borde inte Magnus Ugglas jä…la skitlåt om hans farsa bannlysas på SAMTLIGA radiostationer världen över?? Det måste va den sämsta piece of shit som någonsin har producerats i musiksverige…..i alla fall IMO. Då är min vaggvisa till min lillesyrra 73,8 gånger bättre.

Kärlek å lyckoönskningar till eder alla.

The Camel

Comments are closed.