”Herre Gud” – Ja. va vill du mitt barn?

Dagarna går men minnet består. underfundigt som faaaan 🙂

Pozor Open 🙂 En succe. Det råder visserligen delade meningar om tävlingen men jag måste ändå säga att tävlingen sköts bra. Dem som klagar å inte håller i nån tävling själva kanske ska se sig om innan dom orerar för mycket 🙂

Vi startade Pozor Open helgen med att ha samkväm hos Emelie å Hans med S. The Camel, Emelie, Hans med S, Fluffe, PJ samt en kommande stjärna inom darten, ingen Freddie nämnd- ingen Freddie glömd:-) Fast jag tror nog att Freddie har glömt det mesta från fredagens aktiviteter 🙂 Ha ha ha ha Hans med S bitchslappad 🙂 Jag kommer i alla fall ihåg att jag gick å la mig å somnade gott å snusdreglade ner kudden som vanligt 🙂 Jag vaknade nångång när det va mörkt ute å som tur är hade jag kalsonger på mig för när jag kom ut i v-rummet satt fan  en dam och BOLLE å resten av ovannämnda pack å spelade nåt spel. Fick höra av Emelie igår att det va ett sånt frågesportspel…

Ja gick på dass å tömde min slappa gamla blåsa å tog en bärs från kylen å raglade mot sovrummet å på vägen så svarade jag tydligen rätt på två ställda frågor 🙂 Jag ser visserligen ut som min kusin Ola-Conny men jag tror nog att jag har lite mer innanför pannbenet än vad han visar på Tv i alla fall…Har ni tänkt på att ”i Alla fall” är ett jäkligt bra uttryck?? Nåväl, in i sovrummet åsså tog ja nån  klunk bärs å vaknade så där lagom trött på lördagsmorronen för att ENSAM dra mig mot GBDA för att värma upp med oldtimer.

Jag möttes av några trötta själar å Christer å Maria dök upp vid typ tio över nio å sen…..Kvart över nio typ, så ramlar det in ett helt gäng med bakfulla personer från de sydligare regionerna av Sverige 🙂 VA! kvart över nio å Bobbo Viking startar upp med en Whiskey 🙂 ha ha ha ha sicken man:-) jag tyckte att en kaffe kan juh inte sitta fel så en kaffe blev de…men med lite Bäjlis i kaffet måste väll vara bättre än socker å mjölk? ”I alla fall” om man är i min ålder:-) Christer tyckte ”I alla fall” samma som mig, för en gångs skull:-)

Puhhhh,spelet gick på å folket trillade in. vette fan hur de gick i oldtimer men två matcher fick jag hysta ”I alla fall” 🙂 eller??

Herrsingeln startade å jag hade som ambition att vinna ett set, vilket jag gjorde mot Claes 🙂 Vidare ur poolen å nya fräscha rankingpoäng till The Camel 🙂 Nu vet jag att många säkert undrar hur The Camel ligger till i rankingen…jaha åsså va det detta med en cigg å blötmusen…. Jag skulle bara skriva lite men hon sa för en timme sen att om jag börjar så kan ja inte sluta. jajajaja fäcking hell, de får bli en cigg då 🙂 vi får väll se om jag har kvar tankarna när jag kommer tebaxs. Pözz så länge, ”I alla fall” för mig 🙂 Tjingtjong…de ska man inte säga på kinesen 🙂

Inget av intresse, men nu är jag tillbaks 🙂

Jo, ja tänkte de där om rankingen:-) Det är juh nu det är med lite stolthet som jag kan säga att jag är in Facto rankad som 24:e man av 73 stycken i Västra Dartdistriktet (hoppas ja fick till detta rätt nu) De är väll inte så illa pinkat för att va mig eller?? Jag har Mattias å Christer före mig i rankingen från West Coast. Sen att de andra i West Coast ”bara” har varit med i en tävling så här långt  spelar ingen roll i mina ögon ”I alla fall” 🙂 Måste bara nämna att min favooTony ligger före mig med 4,8 poäng med en tävling mindre spelad 🙂 Åsså va man tillbaks i verkligheten igen 🙂

Lördagen flöt på bra tycker jag å för dom som inte vet så va de jag som höll i ”bollarna” när det lottades singelpoolerna 🙂

Jag är lite ledsen när jag hör att JP har tappat lusten lite grann till/för darten av olika anledningar som jag inte går in på här. Min gamle vapenbroder. Om min demens inte ställer till de för mycket så frågade JP mig om jag ville va med han å ett gäng andra underbara människor å arrangera Swedich Open på Kviberg nångång för hundra år sen?? Jag kommer ”I alla fall” ihåg att Camilla fickett samtal från Barnewelden där han ställde frågan om hur han kunde få tag i M.Korhonen för han ville spela dubbel med den lilla junioren 🙂 De va tider de 🙂 Sen va jag å JP med å arrade SM på Ullevi. Jag la juh ner darten typ 2001 när Backberg förmodligen fortfarande va junior han med 🙂 hahaha 🙂 Så jag vet inte vad som har hänt sedan dess men eftersom jag har följt darten i Göteborg under alla dessa år så har jag förstått att JP har varit en starkt drivande kraft. Därför är det med sorg i hjärtat som jag hör att JP har tappat motivationen. Det behövs eldsjälar för att skiten ska leva vidare. Camilla är ett bra exempel på detta. Faan, vad hade darten varit om hon inte hade lagt ner sin privata tid? Nu undrar jag hur jag ska formulera mig utan att de blir fel…..(tänker)mmmhhhmmhhhmmhhh, känner mig som Homer just nu 🙂 Jo…Jag har samma känsla nu som jag hade på 90-talet, nu när jag har kommit tillbaka å jag har en känsla av ”driv” å ”satan va kul” å massa sånna känslor. Emelie sa till mig härom dan att jag kanske är ”för på” å att mitt nördiga sätt förmodligen ”kommer bita mig i röven en vacker dag” De må va hänt, men som dom sa på en båt, satsa på dig själv, runka i motvind:-) Nog med detta………Historien är inte slut ”I alla Fall” 🙂

Onsdagsmatch med West Coast dam mot KBA Dam 1 på bortaplan!?!?!?! Vi fick duktigt med pisk på pappret å jag va uppriktigt AS SUR efter matchen…Det va ju i mina ögon inte rättvist att åka hem med 2 set i pilfordralet. Mina underbar tjejjer gjorde sin bästa match förutom dessa fäcking dubblar va 🙁 Så nu på måndag blir det träningskväll på kinan med damlaget. Samtliga förutom Monica kommer. Jag önskar Monica en underbar vecka tillsammans med sin moder 🙂 Med kärlek till Monica. En mor har man bara en gång, så för alla som läser detta… Tala om för era föräldrar att ni älskar dom innan det är försent. Min mor va sjuk i 2 år innan hon knallade vidare å jag å mina syskon sa till varandra att vi inte får missa chansen att älska henne så mycket vi bara kan innan hon ”drar”. Även fast man kanske inte har den bästa av relationer med sina föräldrar så ångrar man sig kanske den dagen då det är försent.

Herregud! Ja, va vill du mitt barn?

Jag vill så himla mycket å har så mycket i min lilla ursäkt till hjärna som vill ut. På tal om de, gud har fan inte hört min bön om större tripplar å en kaststil som Tony! Mathafacker 🙂

De va fan va jag spårar ur….Å varm e ja åxo…………..

Måndag med Divison ett spel med West Coast mot Harestad2. vinsten satt låååååångt inne men bärgades med 6-4. Som vanligt så gör The Camel sitt jobb 🙂 Frågan är bara om jag ska skriva nån mer match? Jag blev otroligt störd på ett moment i skrivandet som jag har svårt att släppa. Jag vet att jag titta på sista pilen extra noga för den va tajt på stålet, men den satt fan utanför dubbel fyra, detta vet jag för att jag gick tillbaka till banan efter matchen å spelade upp bandet i skallen å såg ”filmen” i skallen…Jag hade skrivit ”8” på pappret men likt förbannat satt första pilen i dubbel 4. Min lagkamrat va snabbt framme å tackade för skrivningen å va ska jag göra då? Förslag? Jag nördade ur å skrev fyra i protokollet å gick å tog en cigg…:-( Askass av mig…….men jag tog revansch på detta under tisdagen 🙂 va fan man måste väll lära sig eller?

Vinst å en klockren andraplats i div 1 å en stabil 4:e plats för elitlaget åsså en säker 4:e plats för ”mina” damer i dameliten. De e jäkligt skönt å se att damerna (får man kalla er för tjejjer?) går från klarhet till klarhet. Samtliga blir bättre å bättre för varje match å de märks åxo.

fan, måste hoppa tebaxs till damdubbeln på Pozo Open -) Ni ser juh själva…Huuuuur fan ska jag få med allt?? Två veckors dart i skallen kan bara sluta i kata-facking-strof 🙂

Min lilla rödmus å min lilla franska cheekkiss Eva drog till med ett förhandstippat AS BRA spell å klippte till med en 3-4 (3:e) plats i damdubbeln. Ha hahaha den första äggkoppen är bärgad 🙂 Grattis som fan… de e inte helt enkelt att redan efter ett års spel ta sig till en semi, varken i singel eller dubbel, bland damerna i Göteborg. Imponerande eller? Jag är stolt som en tupp ”I alla fall”.

Tåget har spårat ur:-) Jag får försöka avsluta med pubserie spelet igår 🙂

Full styrka. Faaan åxo, nu glömde jag bort att tacka Per å Bigge för den asgrymma maten 🙂 Så, nu har jag tackat ”I alla fall” 🙂 Jag å rödmusen är bjudna på en repris nästa onsdag men min förhoppning är att det INTE blir  repris på 2 set 🙂 Ja där ser man….Hur bra gick de å avsluta då??? 🙂

Ibland kan jag undra för mig själv, hur är det ställt med hjärnan The Camel? Finns det nåt slut? Finns det ett vacum som inte finns? Grattis ”I alla fall” till Pilfinkarnas goa vänner Sugoooosex till segern igår 🙂 Å eftersom jag inte har FaceFuck så försökte jag ringa Drago mitt i matchen för att jag hörde att den lilla juggen fyllde år 🙂 Grattis som fan å en stor kram in a distance till Drago 🙂

Jo….Jobbade lite x-tra igår för att tajma in pendeln i Mölndal å resterande Pilfinkar. Tycker att jag lyckades bra med detta. Inga vitmössor men ändå en dam med den blåa kontrolldosan på tåget. Jag fegade ur å stämplade men Eva Peva ”fejkade” som vanligt, här himlar hon med ögonen å säger” jag skulle trycka på plus innan men de blev nåt fel, vad ska jag göra” hahaha FEJK 🙂 Av pendel, sen står vi regnet å väntar på Freddie. In i Kållereds underbara lokal å uppvärmning på hög nivå 🙂 alla pilar i tavlan, var dom sitter är inte de primära 🙂

Fluffe å Bolle gör sina matcher till en fröjd för en gammal lagkapten, men… Dubblar! ha hahaha ska ja säga, jag åkte på däng mot den ”gamla” junioren Julian (a) 🙂 Trevlig tillställning, märks de att jag försöker korta ner det??? Fluffe fick ”I alla fall” med sig två set mot Marc(K)us å Bolle å Fluffe gör en kämpamatch i dubbeln men…. De slutade med att The Camel appade spårvagn å vi landade i storstan vid halv ett på natten.

Trots allt. två matcher i resväskan men rectum med 2-7.
Jag hade en OOOOOtroligt trevlig kväll i Kållered å varför i helvettet kan dom inte rodda lite tävlingar där nere? Bra lokal, underbara människor å så jävla långt från världens centrum är de ju inte! Kom igen nu Otters. Hitt på nå!!! Jag kommer ”I alla fall” å om jag kommer ensam så vill jag ha ett vandringspris 🙂

Vad blir det om man blandar en rosa färg med brunt? De vette fan men om jag fiser extra mycket å inte byter kallingar så kanske vi kan få ett svar på den frågan. 🙂 Min lilla rödmus har varit å shoppat rosa kallingar till mig idag tillsamman med Bigge 🙂

En timme å 32 minuter för detta….De e fan nästan som en dubbel å en singel i pubserien.

Freda imorrn å många inflyttningsfester i sikte 🙂

Hur många Smileygubbar är det?

Booobilicsious :-=

The Camel.