Hösten är kommen :-)

Tjabbah alla slöa höstdiggare!

Säsongen har mjukstartat med lite Göteborgsseriespel, med allt va de innebär 🙂

En del av oss i Pilfinkarna kör juh i West Coast i Göteborgserien å de började bra med en taktisk lagvinst mot Bollebygd å de är alltid kul att vinna. Allra helst som laget bestod av 80% gamla Pilfinkare. Ett bra bevis på att The Camel inte styrde skutan på rätt köl i Pubserien förra säsongen men de ska de bli ändring på 🙂

Denna säsongen är det Hans med S som driver oss mot nya djärva å spännande resultat.

På onsdag den 25 september så drar det igång med bortamatch mot Hysteri, å de blir väll Kinan antar jag som står för fibertavlan. Ska bli spännande å se hur vi tar oss i den divisionen under hösten å vintern.

I och med att en del av oss har löst licens för kommande säsong så kommer det förhoppningsvis bli mycket spel i turneringar runtomkring för att mäta våra skills med andra sånna dartspelare.

Jag å Emelie ska i alla fall starta upp med spel i Bollebygd nästa helg. Singelspel på lördagen å sen eftersom jag är en sketgammel jävel så funderar jag på att ställa upp i Oldtimer på lördagen, mest för att få mer matchvana 🙂 å sen så hörde jag vid sidan av att Emelie ska hysta med en dam som spelar i West Coast damelitlag, där jag förövrigt ska vara lagkapten 🙂 Om nu inte en ÄNNU äldre gammal räv åtar sig uppdraget 🙂 men de ger sig väll när Christer ”Lillen” får tummen ur å bestämmer sig för att kolla läget 🙂

Det är alltid kul när man blir tillfrågad i tredje ”draftingen” men de spelar ingen roll, hoppas bara att Brandenburg fortfarande vill ställa upp å dra mig igenom ett dubbelspel på söndagen i Bollebygd? Jag ser framemot det iaf 🙂 Alltså, jag menar, nån gång så måste man väll bli bättre eller? Jag tror i alla fall att om jag kastar mycket å ställer upp i många tävlingar igen så borde de ge resultat?! Å om de inte gör det……ja då får jag väll fortsätta att va röten 🙂 jag har iaf på något mirakulöst sätt lyckats gå till A-cup 4 av de 5 senaste gångerna på Kinans tisdagstävling, utan fusk dessutom 🙂

Nåväl, sista anmälan för att spela Bollebygd är på tisdag klockan 19 om jag har förstått saken rätt, ni som nyttjar FaseFakk kan ju kolla upp hur det ligger till.

Licens krävs för spel och tydligen så skall licensnummer anges vid anmälan. Jag vet att både Mats.N. och Pinnen har licensnummer för dom som har joinat West Coast. Så om ni ska spela, sök någon av dessa två eminenta herrar för detta.

Som vanligt mycket skrivande för ingenting men gött att komma igång lite med darten nu när mörkret sakta sänker sig över vårt avlånga kalla blåsiga regntråkiga ”väderland”. Sommarn känns helt plötsligt lååååångt borta men idag ser det iaf ut att kunna bli lite sol efter jobbet iaf 🙂

Imon är det tänkt att Pilfinkarna ska ha en liten sittning inför Pubseriestarten, tidpunkt för detta? ja ja vettefan 🙂 men som jag har skrivit i chatten så blir de väll vid två tretiden nåt sånt.

Det är ju inte helt fel å få veta vilka som hade tänkt va med å kasta eller? Hans med S står å väntar ivrigt på att få veta.

Som info till dartister så kan jag väll säga att Tobbe som håller i Pubserien har sagt att på söndag så skall matchschemat vara spikat och för de nyfikna så finns detta på www.tabeller.nu , leta er fram till Göteborg å Pubserien eller så kan ni kolla våra vänner Sugosex + hemsida. Dragan har lagt in länk direkt till divisionerna. jag är ju ingen IT-nörd när det kommer till sånt 🙂

ja ja, de ska i alla fall bli gudomligt kul att sprida spetsarna under hösten å vintern.

Väl mött vid en jocky nära dig 🙂

The Camel