inför pubseriesammandraget

*Suck*

Fotboll ikväll på fjärrsyen å The Grill kör storbild tydligen så ”int tusan bli de nött dartspel där int” 🙁

De får bli det andra alternativet till uppladdningen inför Pubseriesammandraget:

Jag drar till gymmet å kör ett spinningpass istället, å sen ska jag lyfta lite skrot. Sen blir det en rejäl massage innan jag laddar upp med en ordentlig pasta buffe`.

Sen ska jag vila i en timme innan jag knyter på mig löpardojjorna å dra ut på en liten runda. Hade tänkt mig att ta det lite lugnt så jag kommer nöja mig med att springa 1.2 mil idag bara. Man ska inte ta ut sig för mycket innan sammandraget.

Sen är det bara att hoppa in i ångbastun så man får ur sig alla orenheter. En lätt kvällsbricka med mycke fiber innan man kryper ner i sängen för 9 timmars sömn så man orkar upp tidigt imorrn bitti för den sedvanliga 2 mils rundan i spåret. Sen blir de till att ladda energidepåerna med mycket pasta å proteiner under fredagen å bara vila på kvällen å hoppa i sängen vid halv nio nio så man orkar upp på lördag morgon klockan sju. Man måste juh för fan hinna äta en stadig frukost å stretcha upp sig ordentligt innan avfärden mot Angered.

Hur laddar ni upp för sammandraget? Ja vet att jag inte tränar ihjäl mig dom sista dagarna men va faan, man måste juh ha lite energi kvar i kroppen tills på lördag..Eller hur?? 🙂

Nu jävlars ska de kastas pil på lördag va 🙂

The Came(ö)l 🙂