Lördag den 30 Mars

Är det nån som skulle kunna tänka sig att köra en liten turnering på lördag på The Grill?

Jag å Emelie tänkte att vi ska rodda ihop ett spel på grillen vid tretiden nu på lördag, vi är där runt ett halv två å ställer i ordning åsso kör vi lottning kvart i tre. Kom i tid å anmäl er för  det är inga WO matcher inplanerade i alla fall. 🙂 Har ni tidsbrist så är det bara att lyfta luren å säga detta så lottar vi in er.

Emelie lägger in detta på fejjan åxo, Antagligen så postar väll Hans med S detta på Pilfinkarnas Facefook åxo 🙂

Nån stackare kanske är sugen på att komma ifrån ägg-ätandet för en dag kanske 🙂

Vi kör in en 40-lapp var, alla pengar ut givetvis, och om det blir fler än tolv personer så kör vi lottad dubbel. Eftersom vi bara har tre stycken tavlor på The Grill så tänker jag mig ett maxdeltagande på 24 personer. Jag vill inte ha fler än tre stycken 4-pooler nämligen 🙂 Det kan ju bli så att jag gör nåt annat kul om det kommer 24 personer, typ 4 st. 3-pooler istället men sånna detaljer ger sig när vi ser hur många som kommer.

Svara på detta inlägget eller hör av er till oss under veckan om det verkar som en kul ide.

Ja jag vet att jag inte skulle dra nåt sånt här igen men va fan. De e ju kul å kasta lite dart 🙂

Ps. Glöm inte att det är mix dubbel i Kungsbacka på torsdag med spelstart kl. 19.00, deras lokal öppnar klockan 18.00 anmälan skall göras till Lea Bokdalen 0707-997596 så snart som möjligt, gärna igår 🙂 Jag å Emelie ska ner å kasta iaf 🙂

The Camel

Comments are closed.