Onsdag 20 Januari, Februari hjärtat

Hallå alla dartnördar 😀

Ja har förstått att det är tomt på forumet och saknaden är ENORM 🙂

Känner precis likadant som er, dartsidorna i Göteborgsområdet är på riktigt TOTALT värdelösa på att uppdatera….

Nu kommer en en rejäl känga till min blivande klubb….Inte ett endaste ljud om slutspelsresultatet så långt ögat kan nå, eller så har jag inte hittat rätt kanyler 😀 Likadant med GBDA`s hemsida…WTF!! TVÅ!!! Alltså TVÅ veckor efter spelad torsdagscup på kvällen så uppdateras resultatlistan. Vad har hänt med intresset för de så viktiga dartspelarna??? Det är juh trots allt (skit nu i stavningen på JUH :-D) vi dartspelare som gör att darten lever, eller har jag fel? Om intressset för att informera om vad som händer och uppdateringarna dröjer så tappar kanske spelarna intresset för spelet.?

Jag personligen tycker att det är kul att se och höra vad som har hänt i diverse träningskvällar och även göteborgsserien. Varje dag så är jag inne å kollar hemsidorna, inte mycke action kan jag säga. Riktigt synd. Den gamla webbmastern på KBA är den som  alltid skriver in en kommentar om Göteborgsresultat..Då är det direkt in på sidan för att kolla resultat och vem som vann eller förlorade. Eloge till Magnus H 😀

Nog med gnäll!!

Dom som känner mig vet att jag är pånyttfödd och är engagerad. Jag tkr att de e askul med darten igen men om man inte får samma feedback så blir det väll golf med Fredrik på Forsgården ist 😀

Såååååååååååååå. Har ni överlevt? Har ni synpunkter, åsikter? Kommentera! Skapa debattt eller va som helst. Vet juh att det är ett helt gäng som kommer in på våran sida å läser men varför inte slänga in en ide eller en tanke?

Lördag var som tidigare inlägg en riktigt trevlig afton, ni som inte kom….bad luck 🙂

Söndag vette fan va som hände 🙂 På måndag så va de seriespel i Göteborgsseren. Ja å Emelie va på OC å Thomas med H å PJ å Magnus från sugosexarna va där från runt tio tiden. PJ å Thomas med H hade varit på GBDA å spanat spjut flygandes i luften. Fick info om att GBDA INTE hade en av sina bästa dagar, vilket syntes på tabellen dan efter (Nu är det dax att lägga in en eloge till Fredrik för hans jobb med VDF 🙂 ) Kö till spelapparaterna men de e tur att man e fri från den skiten, men vi hade en riktigt trevlig kväll trots att Thomas med H tjatade som en bäver om att dra till 26 för att hiva spjut… ha ha tji fick han, pizzan å ölen va godare 😀 Nåväl, ja fick se mig besegrad vid ettiden å lämnade resterande gäng till dess öde!! Fylle Emelie landade i sängen nångång efter två å boxade mig på näsan kvart i sju när jobbet kallade. he he tji sugosex där 😀

Tisdagen bjöd på en ENORM uppslutning på Kinan….HUUUUR jävla kul är det att se hela lokalen fylld till bristningsgränsen med folk? 23 personer va där för att spela dart, jag vet att vissa reagerar nu MEN två klev av så de blev 21 till spel.

Inget försvar men men till skillnad från från Kimmo så skiter jag i att axeln är pajj, ja kastar ändå 😀 Voltaren ÄR inte bra!!!! man känner juh inte ett skit. ja ja fick möta Magnus i B-cupen……Här måste jag juh bara säga att Magnus är en jäkligt trevlig å fantastiskt roligt människa. Den mannen va…. Å Emelie som skrivare… Exempel Helge…Ja hade nån poäng kvar å slängde två pil, ställde bull å frågade skrivaren Emelie om jag hade Bull kvar å hon svarar ”de har du väll kanske” Magnus bryter ihop å The Camel sätter en stor fet 17. Magnus skrattar, jag skrattar å Emelie dör……De e sånt som är kul med dart. nåväl, Magnus vinner å resten är historia..

Hmmmm, Emelie vill dra hem men ja vill va kvar å kolla finalen mellan Ettan å (förlåt mats) Navelludd….. 😀 Tony har kastat GRYMT bra hela kvällen och helt uppenbarligen så har Mats verkligen hittat tillbaka till spelet igen. Christer kämpade i semin men hade nog ingen riktig chans.

Det är juh som bäddat för en rafflande final mellan Mats å Tony. Matte skriver å spelet löper på…..Mats dunkar in minst en trippel 60 i varje kast å Tony sätter ”runt omkring känner ingenting trippel 20” förlåt pinnen men nu skulle de sitta fint med latin…..Tony kämpade väl å lyckades dra in ett set med en 73 utgång men de hjälpte föga, Mats drog hem de med 3-1. Snyggt jobbat Mats, 100 spänn rätt i fickan, 50-lappen till Tony.

Sammanfattningsvis en riktigt trevlig tisdagskväll. WestCoast e kul 😀

Ha ha som fan….. jag har knappt kommit till det viktiga ännu… 😀

ONSDAGEN ÄR JUH KVAR!!!!!!

Jag jobbar å mina kära lagkramater tar ut laget. Kvart över 18 ska lagen sättas. In kliver TRE från All In. Segern är ett faktum. WO är juh inte kul men 3 poäng till Pilfinkarna.

Hans med s har varit nånstans å Emelie äter Chebabb 😀 smackar som en bäver 🙂 tangentbordet känns trögt just nu…..

Ska vi vinna så är det WO…

Kastar pil å Melin glänser. Tur för oss att de e WO 🙂

Fredagen ligger i sitt sköte å väntar på morgondagen.

Lördagen är spikad med Kungsbacka å dart från klockan elva till sena kvällen.Emelie ska lira singelspel å ja ska dricka bärs bira bira bärs, å sen om det bär sig så ska ja å Emelie ro hem förstaplatsen i mixdubbeln. Mera Voltaren till mig å armen gör som den vill, med en hel del tur så sitter pilarna innanför dubbelringen. Om Emelie träffar sin dubbel så gör vi en kanon turnering. Ryktet säger att Hans med S å Annelie INTE kommer till Kungsbacka i helgen å då ligger vi riktigt bra till 😀 Man kan juh undra om Kimmos axel fungerar tills på lördag…Ska Therese våga utmana? Jag söker revanch nämligen….

På söndag vet vi svaret på dessa frågor.

Jag vill avsluta med att tacka vår hedersmedlem fröken Lärn för lektionen om hur man skriver en bok…….Jag har fan inte lärt mig nåt ännu….

För er som har överlevt tills nu….

Gud hör bön, hur liten eller hur tyst den än är. 🙂

The Camel

Comments are closed.