Onsdag 30 Januari besök på Sugosex+

Herregud vad den resan startade kass då 🙁

Halvvägs upp för backen mot Ullevi Södra kommer vagnjäveln 🙂

Jag å Emelie fick ta på oss raketskorna och stoppade i oss 3 kilo anabola å sprang som ett par gnuer, vi hade ju bestämt träff på hållplatsen med Eva som vi skulle ha sällskap med. Eva bara står å skrattar när vi kommer flygandes över spåret 🙂 Ha ha, Emelie å kondition är ju inte direkt nåt som passar in 🙂 I vilket fall som helst så hann vi med vagnen å åkte på ut mot förorten. Förresten, vagnjäveln gnisslade så in i h-vete så det gick knappt att prata. Skit samma…..Framme…. Då står dom redan där och kastar dom rackarna, dom hade även besök av Jan T. Det blev jag, Emelie å Eva från Pilfinkarna och Jan T från Kållerado, PJ från när å fjärran typ 🙂  mot Sugosexarna Marco, Dragan, Benny, Magnus. Dragan hoppade av för att vi va nio stycken, han skyllde på trötthet men jag tror att han va rädd för att få tjej bonk igen 🙂 Mmmmm goda öl på Sugosexarnas ställe 🙂

Nåväl, det blev 2 stycken 4-pooler som Dragan roddade ihop, Jag, Eva, PJ och Marco i ena poolen. Emelie, Benny, Magnus och Jan T. Emelie fortsatte att spela bra och jag har för mig att hon tvålade till Jan T. The Camel är sämst just nu och vann nog bara ett set på scoring mot Eva.

Sen hände de nåt under kvällen, jag tror att det kan bero på ölen men nästan alla kastade som skit 🙂 Men de va kul ändå 🙂

Tack Sugosex för ytterligare en riktigt trevlig kväll hos er. Hoppas vi ses på fredag eller idag.

Jag å Emelie drog iväg innan finalen men Eva stannade kvar, Det har ju varit en hel del dart under de senaste två veckorna så man känner sig lite sliten när man kommer till jobbet på morronen. Å ikväll (torsdag) så blir det upp/ner till GBDA för att kasta å på fredag ska vi ju köra på The Grill å sen på lördag så är jag och Emelie kvalificerade för slutspelet på Kinan 🙂 Start klockan 15.00 å det kommer bli start PRICK klockan 15.00 om jag känner tidspolisen Lillen rätt 🙂 Ha ha han e så himla skön på detta, prick på utsatt starttid så ställer han sig ALLTID framför tavlorna och skriker : ”Jaha åsso slutar vi kasta!” 🙂

Hoppsan jag tappade visst spåret där 🙂

Ehh va var ja nu? Jo just de, jag å Emelie drog hem 🙂

Snipp snapp slut så va den dagen slut.

GBDA ikväll som sagt var, häng på dom som orkar å vill, är ni sugna på sällskap så hör av er till mig eller Emelie så möts vi nånstans 🙂

Å idag gratulerar vi Ivar och Joar. Det är roliga namnveckan denna veckan 🙂

Love and peace

The Camel

Comments are closed.