Onsdag den första maj

Det drar ihop sig till kvartsfinalerna 🙂

Kinan klockan 18.30 då smäller dom ihop 🙂

Jag förväntar mig en jämn och tät drabbning och förhoppningsvis bra spel och taggade dartister. Visst är det ett bra namn jag har kommit på för spelande/kastande dartmänniskor? 🙂 Självgod som jag är så tycker i alla fall jag det 🙂

Om ni tidigarelägger matchen på onsdag så vill jag veta detta så att jag kan vara där i tid så ja inte missar nåt. Kämpa på hejj å hå 🙂 Må bästa lag vinna……

Lördagen är som ett minne blott 🙂 Hur kan man kasta mer än 30 pil i 7 set på raken när man startar på 301? Ha ha, det ekar fortfarande i mitt huvud…”KARHUUUU TVÅÅÅÅ 🙂 Som vanligt, wirre å annan lös sprit rann ner i strupen illa kvickt, min kropp klarar inte att dricka så mycket sprit men när man har gjort det så har man i alla fall en jäkligt bra ursäkt för att inte göra ett skit på söndan 🙂

Undras om det finns någon som ska kasta nån pil i dag nånstans??

Idag sjunger inte Bob ”The Ganja man” speciellt mycket 🙂

The Camel