Onsdags träning 27 Februari

Jo det blev et träningsrace på grillen i onsdags. 8 pers dök upp(även vissa tydligen inte har någon vana av att åka spårvagn i staden dom bott i sedan MYCKE länge, och därför kom först vid kl 19 hehe), Bolle, Brandberg, Freddie, Emelie Sandblom, Conny The Camel, Han_med_S och Perra. 2st 4 pooler 3×501 max 39pil(borde sänkas till 33 imo hehe), sen cup. Helt otroligt hur det kunde ta sån ofantlig tid men så vart det iaf. Efter åt h-vete’s för många scoring set så stod finalen till sist mellan Brandberg och yours truly Ill Pinno. Där jag stod som segrare efter 3 raka set. Kul kväll allesammans men i fortsättning MÅSTE en träningskväll som denna gå MYCKET fortare! Endast 2 stycken 4 pooler på 2 banor FÅR inte ta 6 timmar! Hare gött som faaaeeen tills vi ses igen mina bröder o systrar. *PEACE*

Ps. Jag fick den här bilden mailad till mig av en tjej som känner mig väl. Ämnes rubriken löd; This is SOOOOO you LMAO! Jag har ingen aaaaaaaning om vad hon menar med det…hehe 😛

Comments are closed.