Så jävla coolt

På nåt sätt så är det så jävla coolt. Ibland så sitter jag å skriver ner det som ploppar ur min lilla ursäkt till hjärna 🙂 I och med detta inlägget så har jag tillsammans med andra? i Pilfinkarna lyckats att slå någon form av inläggsrekord.(läs om å lägg frågetecknet rätt i sammnanhanget) :- 🙂 Om ni människor som läser detta visste hur jävla mycke jag HATAR tangentbordet på den här förbannde jävla Macen, Va???…… Ja vet att åÖÄ sitter på samma ställe som påett svenskt tangentbord men… backa tre ord bara… Tangenbordet hinner juh för i helvete inte med det som min skalle vill förmedla.. Frustrerande som fan att behöva backa, editera, flytta markören å göra om… jag tappar spåret helt enkelt, men ni stackare som ska läsa skiten……:-)

Skit samma, nu har det i alla fall blivit 27 inlägg på hemsidan, en del med bilder sooo what…

Det här inlägget är garanteratdet sista …..KOLLA bara.. jag gör om, rkar inte backa mer..

Det här inlägget är det sista jag gör någonsin på Pilfinkarnas hemsida! Hoppas att alla har haft en riktigt trevlig säsong med all dart och att DARTISTER har färstått att umgänget är viktigare än att umgås……Sug på den ni…. 🙂

Nu är signing off en realitet 🙂

Det känns som om hemsidornas tid förbi.

Som jag brukade skriva i början..

Love Peace and harmony and NO UNDERSTANDING! Ha ha en bitter blondin typ 🙂

The Camel

Comments are closed.