Smäll på ett å tre

Jajjamensan 🙂

Så va de dax för å köra igång Pubserien igen. Soljäveln skiner (så kan jag faktiskt skriva för Tobbe är tydligen ateist 🙂 ) Vi får bara hoppas att solen inte skiner innan matchen ikväll är klar för då har de tagit för lång tid helt enkelt 🙂

Ska bli kul å se hur Hans med S tar ut laget och vilka som kommer med till Kinan för att möta Hysteri, har vi tur så har Mats annat för sig ikväll 🙂 Å vilka är dom i Hysteri? Får jag spela å på vilken bana? Många frågor som kanske får ett svar ikväll?

Vill samtidigt önska våra gamla kamrater Sugosex + ett stort lycka till ikväll när dom ska ta emot Team Shamrocks. Undrar om Dragan tar bort kaffeveden vid tavlorna idag 🙂 Vi har ju inte dom problemen idag inte, vi får väll som vanligt brottas med ett busslass med kineser eller var dom nu kommer ifrån 🙂

Ja ja ikväll blir det batalj i alla fall å de va de ju igår åxo för dom som va där (på kinan alltså) Igår va de inget busslass med kineser i vanlig utsträckning utan de va ett helt gäng med kinesiska barn å käkade buffe`. men fan va dom kan äta!! När dom äter så äter dom så jäkla mycke så man kan tro att dom har en doggybag innanför västen. Helt otroligt att dom får i sig så mycke mat..

Jo jo jo jo igår….Fullt hus som vanligt å The Camel va tillbaka i gammalt slag å scorade sin vana trogen 🙂 Tur eller synd att dom jag möter i sånna matcher inte är bättre än mig för då skulle de juh inte bli nån scoring. Sen att Matte fullständigt mosar mig är ju bara ett bevis på att han har vilat sig i form under resan upp från Vabberg 🙂

För första gången någonsin så möttes jag å Emelie i första matchen i A-CUP 🙂 The Camel har röta som möter Emelie som turligt tröttnade efter 2 set 🙂 Hon är ju van att spela i B-cupen så hon brukar ju inte spela mer än 3 set 🙂 Hahahaha 🙂 nä men heeeelt ärligt asså (internt skämt) hade hon fortsatt å kasta som hon gjorde i första setet så hade hon fått möta Matte istället för mig och jag är helt övertygad om att hon hade gjort de betydligt bättre än mig(jag)…. Fan va folk kommer bli glada som får mig i sin pool på lördag i Bollebygd….Kan ge mig fan på att jag blir hoplottad med Torell, Tony å nån annan skitduktig spelare 🙂 Det viktigaste är att dom kan räkna eftersom jag sprider pilarna över hela tavlan 🙂 Detta måste väll ändå bero på flightsen eller hur?? Men skam den som ger sig…

Nåt dubbelspel i Bollebygd blir de i alla fall inte. Brandenburg satsar på SSDC istället vilket han gör helt rätt i. Sen hade jag tänkt kasta med Freddie men han skulle kolla på en lägenhet å de gör han åxo helt rätt i 🙂 Jag får väll kasta dubbel med mina kulor istället 🙂 då kanske jag vinner nåt 🙂

Nåväl, hoppas att alla får en riktigt trevlig start på säsongen, förutom ni/dom som förlorar. Men lyckan kommer inte från att  kasta bra å vinna, den kommer ifrån er mor och far som gjorde det möjligt för er att bli fullständigt frustrerade när pilarna inte träffar sitt mål. Så om ni kan, skyll på era föräldrar 🙂 ha hahaaa hur tänkte jag där då? Inte fan vet jag, de är farsan å morsans fel 🙂

Nu ska Camelen fylla på puckeln med vätska.

Lööv and peace

The Camel