Conny The Camel

Jag är en gammal dartnörd från 90-talet som kastar hellre än bra. Jag har väll detta gemensamt med den berömda Tomten 😉

Jag utövade denna ädla sport i Kungsbacka Dart klubb. Satt i styrelsen nåt år och lekte även med JP-Sjögren och var med och hjälpte till med att arrangera en del tävlingar tillsammans med denna vackra skäggbeprydde man 🙂 Men av olika orsaker så la jag ner pilarna i dammpåsen runt 2001. Träffade på Hans med S i oktober 2011 och vi hade en del saker gemensamt, bland annat tycker vi att det är kul att vara ute och kasta pil på olika ställen runt om i Göteborg. Nu kastar jag pilarna mot tavlan och träffar jag något så blir jag glad. Det primära för min del är inte att bli världsbäst, jag tycker bara att det är otroligt kul att komma ut och kasta pil och framförallt att träffa alla gamla underbara människor som man umgicks med dagligen under 90-talet.

Jag och Hans med S var ganska ofta på The Grill och kastade pil och vi började prata om att starta upp en klubb någon gång i januari 2012. Sagt och gjort… I Februari 2012 gjorde vi slag i saken. Hans med S och jag kallade till ett första möte för att presentera våra idéer om en dartklubb och nu rullar det på.

Vi anmälde vårat eminenta lag till Pubserien och vår ambition var att försöka vinna i alla fall EN match i matchen under första säsongen. I ärlighetens namn så trodde vi inte att  vi skulle vinna ett enda set men det har ju visat sig att vi nog satte ribban för lågt. Nu har vi omvärderat och nu har vi fan i mig vunnit en match och håvat in våran första 3-poängare.

🙂 Ha ha så jävla snygg 🙂The Camel