Tisdag 29 Januari

Halloj halloj 🙂

Idag blir det till att hysta pilar på Kinan, starten går kvart över sju men anmälan senast kvart i sju.

Jag å Emelie ska dit och Pinnen om han har hjärnan i behåll efter att ha tränat hemma igår kväll 🙂

Igår va jag å Emelie nere en sväng för att kolla lite på West Coast när dom mötte ett av GBDA`s lag.

Det gick undan vill jag lova! I Div 1 spelar man 5×501 à 10 matcher med en eventuellt avgörande elfte match. West Coast vann med 8-2 och spelet som drog igång vid 19-tiden avslutades en stund efter 20.

Jaha ja, där satt jag å Emelie å alla gick. Vi fick i uppdrag av Lillen att hålla ställningarna tills ikväll. Vi vill ju inte stöta oss med han så vi sa givetvis att vi skulle göra detta, men när dom hade gått så sket vi i det..Ha ha där fick han 🙂

Måste bara säga att det är en stor skillnad på stämning när dom kastar i GBG-serien och hur det är när vi kastar i Pubserien. Helt klart är att vi har nog f-n så mycket roligare i Pubserien. i alla fall vi i Pilfinkarna 🙂 Men vem vet, vi kanske också blir seriösa när vi har vuxit upp, vad vet en Camel ?

Vi får väll se om vi inte tar och drar ihop nåt skojj på The Grill på fredag om det dyker upp några som vill kasta, men jag kommer att informera  här på hemsidan och Emelie antagligen på den där sidan som alla utom jag använder 🙂

Min tanke är i alla fall att om det blir mer än tolv personer så drar jag ihop en lottad dubbel, men som sagt, vi får väll se senare i veckan.

Jag har även varit i kontakt med en ny kille som då eventuellt kommer ner till oss, ska bli spännande och se vad det är för en ”typ” 🙂 Alltid kul men nya dartmänniskor, hoppas bara att han kommer ha lika skoj som vi alltid har på The Grill.

Hoppas vi ses på Kinan ikväll 🙂

Love and peace

The Camel

Comments are closed.