Tisdag 29 på Kinan

Så mycket folk, kul som attan 🙂

Våra vänner från Sugosex+ va där, Pinnen kom och till å med Hans med S kastade pil 🙂

Jag har för mig att det kom 21 stycken till spel å va gör Lillen? Jo han lottar in Dragan och Emelie med sig själv i en pool å som inte de va nog med detta…Han lyckas lotta in The Camel tillsammans med Hans med S och Marco!

Hel otroligt att det kan bli så men det spelar lixom ingen roll 🙂

Emelie tvålade till Dragan 🙂 En till i Sugosex som får tjejbonk av en Pilfink 🙂 Gryyyyymt 🙂 (märks det att jag gillar smileys förresten?) Emelie har gjort en del småjusteringar i sin kaststil och det verkar som att det funkar kanoners.

Hans med S smiskade The Camel och Marco va väll tvungen att försvara Sugosex hedern så han spöade oss bägge två i poolen, 3-0 mot mig och 3-1 mot Hans med S men han har inte förstått att poolspelet inte är så viktigt…Eller?? Marco lyckades även kasta till sig en gratis öl 🙂 Grattis på den Marco 🙂 Snyggt jobbat Marco.

I vilket fall som helst, Hans med S och Emelie till A-cup där dom åkte ut i första matchen och The Camel till B-cup där även jag fick respass direkt, till mitt försvar kan jag säga att jag fick en bra seriespelare mot mig i bäst om två set. PG startar upp första set med en enkel hundring å följer upp med 85 och sen 140 sen plockar han ut första set på komfortabla 21 pil. Sen plockar han andra set på 23 pil! Tack å hej camelpastejj, bara för Camelen att skriva nästa match å sen packa ihop pilarna 🙂

Men nu måste jag bara säga att det ”lönar” sig att komma ut på tävlingar, man får ett bra utbud av kontakter och igår så fick vi ytterligare en medlem till klubben 🙂 Brandberg ska börja kasta för pilfinkarna i Pubserien, så nu har vi fått minst tre nya duktiga och trevliga människor till oss. The Camel kommer få jobbat stenhårt med coachningen nästa onsdag då vi kommer ta emot SERIELEDARNA, Dom Talanglösa, på grillen….Hoppas att alla kommer taggade till tusen så ska vi se om vi kan störa dom. Go go go Pilfinkarna 🙂

Sammanfattningsvis va det en trevlig afton, lite smolk i bägaren men det är inget som jag kommer ta upp här. 🙂

Som vanligt är det mycket att skriva om så om ni som va med igår vill fylla på med nåt som jag har missat att skriva så kör hårt 🙂

Hoppas vi ses igen mina goda underbara kamrater 🙂

Love and peace

The Camel

Comments are closed.