Venimus Vidimus amisimus

Ja för er som inte hittat Google translate så får ni kontakta El Capitano Pinnen för att få reda på vad rubriken betyder 🙂

Onsdagseftermiddagen kändes lite avslagen till att börja med. Emelie, Hans med S och The Camel drog iväg mot Kinan å tyvärr så  hände det inget kul på vägen upp/ner till Ullevi Södra. Men varför måste det alltid hända nåt kul på vägen?? Det som va kul va väll att vagnen kom tillslut å de va juh inte helt fel de heller.

Kom precia att tänka på att idag när jag läste på en känd tidnings hemsida (grundad 1830) så såg ja att en kändis vid namn Ke$ha har utövat exorcism på, nu får alla barn under 18 år ha överssende med ordvalet, fittan….. Hon trodde tydligen att hon hade haft sex med ett spöke!! Vad!!!! Kom inte å säg att det är fel i skallen på mig!! Hur faaan  tänkte hon där när hon sa detta? Hon måste ha haft en jävla otur när hon tänkte helt enkelt.

Vi kom ner till Kinan å Kungsbacka mäster Tony va redan där. Men, operationen då? De blev inget med de så jag frågade om han skulle kasta med oss men svaret blev ett snett leende bara.

Klint dök upp å satt som en riddare runt det runda bordet hela kvällen å dominerade sitt lag som tydligen gjorde en bra insats. Dom slog Gissa med 5-4 TROTS att dom kastade på B-cups tavlorna….De kanske är bra att kasta på B-cups tavlorna för där är ju garanterat inte trippel 20 utsliten iaf 🙂 Själv hysta jag på bana 5-6 å inte fan satte jag mer än 2 trippel 20 inte.. Den är ju utsliten 🙂

Pilfinkarna kämpade å slet men fick återigen bekänna färg å ta förlusten. 🙂 Det som är lite extra kul är att vi i alla fall vann 2 matcher å jag säger bara… Se upp på söndag, Emelie å Eva ska spela dubbel ihop på Pozor Open å dom piskade, helt välförtjänt, upp Glansen å PJ i sista dubbelmatchen.Här kan jag flika in att  de andra lagen inklusive nästan hela deras lag hade lämnat lokalerna för att komma hem innan solen gick upp igen 🙂 Klockan va inte så sen men tillräckligt sen iaf.

Vi i Pilfinkarna tackade i sedvanlig ordning för en god match och PJ å Glans gjorde vågen 🙂 2-7 i brallan är väll inte fy skam tycker jag. Vi hade ju lite otur med lottningen kanske 🙂

En trevlig kväll som vanligt men lite oinspirerat när man va nykter. men jag tog igen de efter matchen 🙂 Jag öppnade trots allt med 156 poäng på tre ovanligt bra missar å fortsatte att missa in pilarna å hade typ 157 poäng kvar efter 15 pil men, vilken tur håller i sig längre än så? Sen blev de en jämn och spännande å tät tillställning i ett antal set med scoring 🙂 Linda Mattson kastar förvånansvärt bra med vänstern,helt klart imponerande att hon kastar så bra med ”fel” hand. Eloge tammigfan 🙂

Det blev nåra rostade mackor, jaha å där va min lilla surmus röksugen igen 🙂 Emelie är på trötthumör idag 🙂 Jag ska väcka henne imorron bitti vid åtta snåret eftersom jag ska kasta oldtimer imorron klockan 10 🙂 ja, jag vet, jag får faktiskt kasta i den åldersklassen numera 🙂

De blev sängen å klockan ringde sin vana trogen imorse. Jag kom till jobbet å kollade runt lite på dartsidorna. Sugosexaran förlorade med 2-7 dom åxo så då borde väll Pilfinkarna va minst lika bra som dom eller?? 🙂

Nä i helgen blir de ingen spray på armen iaf. det ska va lite plågsamt att kasta men huvudsaken är att man känner att man lever  🙂

Jag ser framemot helgen å ska göra mitt yttersta för att vinna ett set 🙂 Min inställning är att vinna ett set i poolen å om jag är nöjd med mitt spel så är lyckan gjord 🙂

Freddie å jag ska i alla fall försöka ställa till med nåt på söndag å jag tror absolut att Emelie å Eva kommer att prestera bättre än va dom tro att dom kommer göra. Fråga inte hur jag tänkte när jag skrev de…

Det jag inte förstår är, hur fan ska alla människor få plats på GBDA? Å var ska träningstavlorna stå? Kommer Dragan spela musik?

OOPPPPSI, nu suckade hon djupt på mig 🙂

Avslutar med att vi ses imorron vi som ses, ni andra få ses en annan gång 🙂

Kärlek till alla som älskar livet 🙂

Nu ska jag gå å förröka mig med blötmusen 🙂

The Camel