West Coast Dart Club

Som blivande medlem i West Coast så vill jag önska grabbarna lycka till i Kungsbacka imorgon och samtidigt passa på att gratulera som fan till seriesegern och uppflyttning till Elitserien nästa säsong.

Det ska bli kul att se va West Coast kan prestera i Elitserien och även i Riksserien efter sommaren. Mmmmmm sommar….Smaka på den 🙂

Sen på årsmötet den 28 maj så ska de bli kul å se vad West Coast har för planer inför hösten. Mmmmm höst….spy på den årstiden 🙁

Det blev lite kastande på Kinan i tisdags, jag har bara inte haft tid att skriva nåt om det ännu. :-p Åh nu har det gått så många dar sen vi va där så nu känns det som om det inte är nån ide att skriva om de heller 🙂

Jo för böveln, jag tänkte på att jag skulle gratta Terese på namnsdagen men jag har ju inte hennes mobilnummer så de sket sig kapitalt. Om hon råkar läsa detta eller om nån annan gör det som träffar henne så se till å gratta henne från mig åxo 🙂 Annars kan de va lätt hänt att jag slinter med pennan nästa gång jag skriver just din match 🙂 Å de e skrivarn som är domare, kom ihåg de 🙂

Fint väder ute idag å en annalkande helg där det spelas lite dart i Kungsbacka imorgon, sen går det visst en träningskväll på GBDA imorron med start klockan 19.00-01.15 🙂

Läste lite på GBDA`s nya sida, som Sugosexarn Dragan har roddat ihop (bra jobbat gubben), att det tydligen blev både trevligt och sent där igår. Själv tog jag tillfället i akt å drog ut på stan efter jobbet å shoppade, tydligen som en jävla kärring enligt Emelie 🙂 Ha ha jag provade nog 7-8 par byxor innan jag va nöjd å Emelie sprang som en liten bäver å servade mig plus att jag fick expediten att springa som fan åxo, hon va till å med ute på lagret för att kolla byxor till mig 🙂 🙂 Men tillslut så blev jag nöjd men Emelie va som ett vrak efteråt 🙂 Å vi snodde inte pryl i affären bara så ni vet 🙂 Sen fick jag ett ryck å gick in på en skoaffär men det märktes på Emelie att det va nog ingen bra ide så jag sket i de 🙂

I helgen ska de bara chillas å slappas, inga direkta planer för en gångs skull å de känns lite konstigt måste ja säga, men de dyker säkert upp nåt skoj, de kanske blir GBDA imorron men de e en sån grejj som jag känner att jag måste känna på när jobbet e slut idag.

Glöm nu inte att supporta just ert favoritlag i kvartsfinalspelet i Pubserien nästa vecka den 1:a maj om ni kan å får 🙂 Jag ska i alla fall dra till Kinan å supporta järnet, å då menar jag supporta som i att ta en öl eller två, mer får de ju inte bli eftersom man ska upp å jobba på torsdagen. Det känns lite ambivalent bara när det är Sugosexarna mot Dom Talanglösa, i första hand så håller jag på Sugosexaran å i andra hand på Dom Talanglösa…… Ha ha bra tänkt av mig eller hur 🙂

Nä, nu är det annat på programmet en stund till innan hemgång.

Det är skönt att släppa jobbet en kvart å skriva av sig lite, det behövs 🙂

The sun is shining, the weather is sweet, makes you wanna move your dancing feet 🙂 Bob ”the ganja man” Marley 🙂

The Camel